Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Walnüsse, ohne Schale
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch
- 900 g Milch
- 1 geh. TL Salz
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 20 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten und für die Butterflöckchen
- 250 g Hartweizengrieß
- 2 Eigelb
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3069 kJ / 734 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 3.8 g
Alternative recipes
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 Min
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1h 40min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min