Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Weizen, vorgegart (z.B. von Ebly)
- 80 g grüne Bohnen, in Stücken (3 cm)
- 150 g Brokkoliröschen
- 180 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer
- 12 Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen
-
1
EL glatte Petersilie, gehackt
or 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2219 kJ / 534 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Bolivianischer Reis-Pilaf
1hod.
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45 min
Kichererbsensalat
35 min
Kichererbsensalat
15 min
Graupen-Tomaten-Salat
45 min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min