Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Frühlingszwiebel (ca. 30 g), in Stücken
- 30 g Schalotten, halbiert
- 1 Apfel, geschält, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 ½ TL Salz
- 280 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Badischer Flammkuchen
1 Std.
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min