Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce alla Puttanesca
25 min
Focaccia Tonnata
1j 30 menit
Paprikabrösel
30 min
Tintenfischsauce
40 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2j
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Frittata italiana
20 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min