Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Tomaten-Focaccia
2j 10 menit
Käse-Rauten zu Wein
1j 30 menit
Grissini
1j 30 menit
Tomaten-Focaccia
1h 50min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Mehrkorn-Focaccia
2j 5 menit
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15 min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10 min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1j
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min