Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 30 g natives Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g Taleggio, ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
- 10 - 15 Walnusshälften
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 11.6 g
Alternative recipes
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 godz.
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1h 30min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25min
Blutorangen-Tartelettes
2 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Pizza mit Lachs
1h 30min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Mohnstriezel
1h 40min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 godz.
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min