Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung:
- 200 g Tellerlinsen, getrocknet
- 2400 g Wasser
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 geh. TL Curry
- 1 TL Majoran
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
Nudelteig:
- 150 g Dinkelkörner
- 350 g Dinkelmehl Type 630
- 15 g neutrales Öl, z.B. Rapsöl
- 1 Ei
- 1200 g Wasser, warm
- 1 Prise Salz
- Dinkelmehl Type 630 zum Bearbeiten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 10.4 g
Alternative recipes
Nudelteig
1h
Käferbohnenschnecken
1 godz. 20 min
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 godz. 25 min
Pilzfrikadellen
25min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 godz. 20 min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1 godz. 40 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35 min
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2h
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1 godz. 40 min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Nudelteig ohne Ei
1h 35 min