Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 750 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina di forza (tipo manitoba)
- 150 g di zucchero q.b. per spolverizzare
-
300
g di olio di oliva
or 300 g di olio di semi di girasole
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 0.64 g
- Carbohydrates
- 6.64 g
- Fat
- 4.1 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Yogurt liquido al caffé
10 Std. 50 Min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min