Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 50.4 g
- Fat
- 37.1 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Sfinci siciliane
2h 30min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Crispedduzzi calabresi
1 Std. 5 Min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Linguine al nero di seppia
45min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Arancini di riso
3h 5min
Pastel de milho
1h
Patate Dauphine
1 Std. 50 Min