Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
or 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 30.5 g
- Fat
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Asperges sauce mousseline
1h
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Pesto à l'ail des ours
10 Min
Gratin de figues
25 Min
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35 min
Pêches au basilic
30 min
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1 godz. 25 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 Min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min