Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di anelli di totano
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Carbohydrates
- 2.1 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Calamari alla napoletana
40 min
Seppioline al vino bianco
25 min
Calamari in umido
55 Min
Seppie con i piselli
40 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1j 30 menit
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di calamari
55 Min
Moscardini al limone
30 min