Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Vitello tonnato
25h 30 min
Antipasto piemontese
25min
Peperoni alla piemontese
55 Min
Crespelle alla valdostana
2hod.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Frittelle di mele
40 Min
Pizzette di melanzane
40 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Capesante gratinate
25min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1hod. 30min