Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Peperoni alla piemontese
55min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Zucchine ripiene
1h 10min
Antipasto piemontese
25min