Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Uova ripiene di prosciutto
15min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 Min
Uova sode ripiene
1h 10min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Insalata russa
1h
Involtini di prosciutto
35min
Peperoni alla piemontese
55 min
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Pomodori gratinati
1h 10min
Salsa tonnata
20min