Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di finocchi a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di burro a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 769.8 kJ / 184 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi alla valdostana
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1j 30 menit
Cavolfiori gratinati
50 menit
Contorno di verza
35 Min
Frittata alle zucchine
40 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Finocchi ripieni
1j
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min