Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di finocchi a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di burro a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 769.8 kJ / 184 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi ripieni
1u.
Finocchi alla valdostana
40min
Polpette di radicchio e ricotta
1u.
Cavolfiori gratinati
50min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Rollè di radicchio
50min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Zucchine ripiene
1h 10min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min