Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di finocchi a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di burro a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 769.8 kJ / 184 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Pizzette di melanzane
40min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Finocchi alla valdostana
40min
Sformatini ai porri
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Finocchi ripieni
1h
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Carote tiepide alla salvia
35min