Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di finocchi a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di burro a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 769.8 kJ / 184 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni alla piemontese
55 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Flan di cavolfiore
45 min
Finocchi ripieni
1hod.
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1hod. 30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min