Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème amandine
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g d'amandes en poudre
- 160 g de framboises fraîches (50-60 framboises env.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1534 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 29.7 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux fraises
4h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Tiramisu framboises-fraises
3u.
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Gâteau aux pêches
55 Min
Tarte crumble aux abricots
1hod. 40min
Muffins aux myrtilles
45 Min
Tarte abricot-framboise
1 Std. 15 Min
Tarte aux fraises et lemon curd
1 Std.
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Muffins aux myrtilles, framboises et crème de yaourt
45 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 Min