Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema pasticcera
- 200 g di zucchero
- 140 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1000 g di latte intero
- 4 uova medie
Impasto per zeppole al forno
- 250 g di acqua
- 180 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 6 uova medie
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero
- 1 vasetto di amarene sciroppate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Struffoli
1小时
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Cupolette al limone
9 Std.
Torta Babà napoletana
8h
Chiacchiere
1h 35min
Paris Brest
3h 30min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Pastiera napoletana
15h