Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 25 g di burro
- 100 g di latte
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
or ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
35min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2 Std.
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Spinaci filanti
40min
Polpette di spinaci
35min