Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 25 g di burro
- 100 g di latte
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
or ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Pesto di carote e noci
10 Min
Spinaci filanti
40min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pappa broccoli e carote
45min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min