Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolle a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 300 g di acqua
- 600 g di piselli freschi o surgelati
- 30 g di mostarda forte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 689 kJ / 164 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 20.3 g
- Fat
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di piselli
45 min
Purè di carote speziato
50 min
Vellutata di carote
35 min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Ghiacciolo bicolore fragola e banana
8h
Purè di carote all'olio di oliva
30 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Vellutata di piselli
20 min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min