Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolle a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 300 g di acqua
- 600 g di piselli freschi o surgelati
- 30 g di mostarda forte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 689 kJ / 164 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 20.3 g
- Fat
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Crema di barbabietola
10min
Purè di carote speziato
50 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 Min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 Min
Purè di zucca e porri
45 Min
Purè di finocchi
35min
Puré aromatico di zucca
40min
Purè di broccoli
40min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Vellutata di carote
35min
Crema di piselli
45 Min