Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 3 uova (da 60 g)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 60 g di zucchero
- 250 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura
- 120 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 350 g di burro a pezzi
- 120 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di biscotti a bastoncino, ricoperti di cioccolato
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 cucchiaino di latte
- 500 g di confetti al cioccolato colorati
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 4234 kJ / 1012 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Carbohydrates
- 85.8 g
- Fat
- 66.2 g
- Fibre
- 5 g
Alternative recipes
Bignè al cioccolato
3 Std.
Cream tart
4h
Cake pops
4h 25min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Marsigliesi
1h
Girelle bicolore
3 Std.
Naked cake al cioccolato
4h
Nuggets di pollo
25 Min
Cake Pops pasquali
2h
Deliziosi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min
Chocolate muffin
35 min