Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto a pezzi piccoli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1小时 20 分钟
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.