Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 19.7 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi alla valdostana
40 Min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Finocchi ripieni
1 Std.
Peperoni ripieni alla feta
55min