Castagnole ripiene

Castagnole ripiene

2.1 7 ratings
Prep. 1 h
Total 14 h
30 pezzi

Ingredients

Crema tartufo
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di zucchero a velo
    75 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    300 g
  • di acqua
    80 g
  • di amido di mais (maizena)
    90 g
Pastella
  • di latte intero
    125 g
  • di acqua
    125 g
  • di burro a pezzi
    70 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00 + q.b.
    180 g
  • uova
    3
Terminare la preparazione
  • olio per frittura
  • zucchero a velo (optional)

Nutrition per 1 pezzo

Calories 159 kcal / 665.1 kJ
Protein 2.7 g
Fat 10.1 g
Carbohydrates 14.4 g
Fibre 1.4 g
Saturated Fat 5.8 g
Sodium 55.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...