Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di lievito di birra fresco
- latte intero q.b.
- 100 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo (da 60 g)
- crema gianduia o confettura, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 6.7 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1h 50min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Piccoli pandori con gocce di frutta
10sa
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Croissant
7h 30 min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2hod.
Torta panna, fragole e lamponi
2hod.
Colomba al cioccolato fondente
50 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta mimosa gelato
3h 30 min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Bomboloni al forno
3h 35min