Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di lievito di birra fresco
- latte intero q.b.
- 100 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo (da 60 g)
- crema gianduia o confettura, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 6.7 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cornetti brioche
6h 30 min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12h 30 min.
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Danubio dolce
3h 25min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Colomba al cioccolato fondente
50min
Cono graffa
1 Std.
Brioches
4hod. 50min
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Croissant
7 Std. 30 Min