Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 73.2 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Veneziane mignon
2h 30min
Torta degli auguri
1h 35min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Calzoncini con i ceci
2h 15 min
Taralli al limoncello
45min
Castagnole ripiene
14h
Chiacchiere
1h 35min
Castagnole
1 Std. 20 Min