Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 73.2 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Panettone al cioccolato e arancia
3 Std. 30 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Torta degli auguri
1h 35 min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Fiadoni
1 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Babà napoletano
3 Std.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Taralli dolci speziati
55 min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min