Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 73.2 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Chiacchiere
1h 35 min
Bruco brioche
2 Std.
Mostaccioli siciliani
1h
Pasta sfoglia al cacao
1 godz. 40 min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Panzerotti alla romana
55 min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Taralli dolci speziati
55 min