![Bocconotto Bocconotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F1117958-02CA-4DAF-8ACD-A150F82DFB67/Derivates/E7FB9EE9-F5C2-4617-9436-5D534DC5826C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 73.2 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tarallucci alla confettura di uva
2 godz.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1h 50min
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Cannoli al nocciolato
20min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Pasta frolla
1h 50min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min