Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- ½ dose di pasta frolla (vedere consigli)
- 10 g di burro
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 21.4 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera
15 min
Crema inglese
15 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Monte bianco
1h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Gratin di baccalà e besciamella
1h
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Tortini al caramello
1h
Croquembouche monoporzione
2h 40 min
Éclair alla crema di limone
4 Std.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min