Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- ½ dose di pasta frolla (vedere consigli)
- 10 g di burro
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 21.4 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Uovo di Pasqua con sorpresa
2 Std. 25 Min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2h 30min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Baci di dama
1h 30min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25h 30min
Galette des rois alle mele caramellate
3 Std.
Mini flan al pan di Spagna
2 godz. 45 min
Omini di pan di zenzero
2u. 5min
Bignè al tiramisù
4h
Torta mimosa
1h 5min