Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Zucker
- 450 g Hartweizengrieß, fein
- 500 g Milch
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 60 g Rosinen
- 500 g Äpfel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4041 kJ / 966 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 138 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 11 g
Alternative recipes
Topfenschmarrn
50 min
Marillenknödel "die Besten"
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Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45 min
Grießauflauf
1h 30min
Mohnnudeln
1h 30min
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Marillenknödel mit Zuckerbröseln
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Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
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Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Scheiterhaufen
1h 30min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min