Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 100 g Weizenkörner
- 20 g Ingwer, in Sirup, abgetropft
- 100 g Marzipanrohmasse, gekühlt, in Stücken
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 75 g Mehl Type 405
- ¼ TL Backpulver
- 150 g Milch
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1434 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Lebkuchenwaffeln
35min
Marokkanischer Gugelhupf
1 godz. 35 min
Zwetschgen-Scones
40 min
Birnen-Blondie
1 Std. 15 Min
Marzipan-Milchreis
50min
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7h 45 min
Erdnussbutter-Waffeln
40 min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1 Std. 20 Min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 Std. 20 Min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50min
Mandelwaffeln mit heißen Himbeeren
45 min
Bergische Waffeln
20 min