Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mürbeteig
- 1 Orange, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 125 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Marzipanfüllung und Fertigstellung
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Zucker
- 100 g Orangenmarmelade, fruchtig
- 4 Orangen, filetiert
- ½ Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 1 EL Puderzucker
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1373 kJ / 327 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Mokka-Tarte mit Orangen
3 Std. 30 Min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1 Std. 10 Min
Basilikum-Apfel-Tarte
2u. 40min
Orangen-Aprikosen-Torte
3 Std. 30 Min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Blaubeer-Käsekuchen
5h
Stachelbeer-Tartelettes
1 Std. 45 Min
Tropische Orangentorte
2u. 40min
Cheesecake mit Himbeeren
2h
Erdbeer-Limetten-Tarte
5h
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1 Std. 30 Min