Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di fiocchi di avena
- 500 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
or 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 2 cucchiai di miele
- 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
- 200 g di farina di segale
- 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (optional)
- 250 g di farina manitoba
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3小时 20 分钟
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pan brioche integrale
21h 45min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane all'orzo
2h 45min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.