Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 125 g di farina di farro
- 1 pizzico di sale
- 25 g di fecola di patate
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 60 g di burro freddo a pezzi
- semi di zucca salati q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 4.2 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crackers multicereali
3 Std.
Cookies con frutta secca
1h
Crackers integrali al rosmarino
2h 40 min
Crackers al rosmarino
3 Std.
Crackers di mais
3 Std.
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35min
Biscotti di avena
30 min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25 min
Crackers integrali arancia e salvia
2h 40 min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30 min
Chips di quinoa e semi di chia
1h
Biscotti d'avena
45min