Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 28.8 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Torta rustica di pere
2h
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Colomba pasquale alle mandorle
1 Std.
Torta di mele
1 Std.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Torta di semola mandorle e miele
1 Std. 15 Min
Crostata Arlecchino
1 Std.
Crostata di pere
1h 40 min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1ωρ. 30 λεπτ.
Crostata bigusto
1h 55 min
Torta di mele e nocciole
1 Std.