Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 28.8 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Zuppa inglese al forno
3u. 25min
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Torta di mele
1 godz.
Torta di ricotta
50 min
Mattonella di strüdel
20h
Frittelle di prugne
9 godz.
Muffin ai frutti rossi senza uova
50 min
Torta rustica di pere
2 Std.