Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Preimpasto
- 30 g di farina manitoba
- 30 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 40 g di acqua a temperatura ambiente
Impasto
- 200 g di farina manitoba
- 120 g di farina tipo 00
- 30 g di farina di mandorle
- 50 g di burro morbido e a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaino di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 120 g di bevanda a base di mandorla
Copertura
- 20 g di mandorle pelate
- 1 albume
- 40 g di pinoli
- 1 - 2 cucchiai di granella di zucchero, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 13.9 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pan Brioche
8 Std.
Torta al cioccolato e peperoncino
55min
Diamanti al cioccolato
7 godz. 30 min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Torcion dolce
3 Std. 30 Min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Galette des rois al cioccolato
2 Std. 30 Min
Torta cupcake
40 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Bomboloni al forno
3h 35min