Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 50.5 g
- Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Muffin salati
1h
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Torta alla birra stout
3h 40min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
Torta di mele
1h
Torta di ricotta
50 min
Galette des rois al limone
2 Std. 30 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min
Torta rustica di pere
2h