Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cupcake
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di riso
- 80 g di olio di semi di girasole
- 125 g di yogurt bianco
- 50 g di sciroppo di fiori di sambuco
- 2 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Frosting
- 80 g di zucchero
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di sciroppo di fiori di sambuco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 30.5 g
- Fat
- 10.8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Shortbread
2h
Cake pops
4u. 25min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Blu frosting cupcake
1 Std. 30 Min
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Torta party-pops
2h 10min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Obazda
10 Min
Cupcake al tè verde
1 Std. 30 Min
Torta tripla al cioccolato
3h 55min
Cupcake spaventose
2u. 40min