![Cupcake al profumo di lavanda Cupcake al profumo di lavanda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/201B0597-B077-480F-B0B4-C0F4FE160720/Derivates/7100C970-11C6-43DA-846A-BCC8D964D1A5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cupcake
- 120 g di latte
- 1 g di fiori di lavanda
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 150 g di farina di kamut
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 pizzico di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci (8 g circa)
Frosting
- 100 g di zucchero
- 25 g di burro morbido
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 gocce di colorante alimentare viola
- crema gianduia q.b. per farcire
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Glassa al burro
10 min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Muffin glassati
1h
Blueberry cupcake
1h 55 min
Cupcake Cappuccino
50min
Danish layer cake
4h
Double cheeseburger
3h 10min
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
55 min
Cupcake alla vaniglia
1h 30 min
Blu frosting cupcake
1h 30 min