Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cupcake
- 120 g di latte
- 1 g di fiori di lavanda
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 150 g di farina di kamut
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 pizzico di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci (8 g circa)
Frosting
- 100 g di zucchero
- 25 g di burro morbido
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 gocce di colorante alimentare viola
- crema gianduia q.b. per farcire
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Omini di pan di zenzero
2h 5min
Glassa di zucchero
10min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25h 30min
Biscotti shortbread bigusto
5 Std.
Blu frosting cupcake
1 Std. 30 Min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Cupcake Cappuccino
50 Min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Biscotti cuore morbido al caramello
2h 40min
Soufflé al cioccolato
45 Min
Bignè cake
4 Std.
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min