Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di pasta secca tipo fusilli (cottura 11 minuti)
- 150 g di melanzane, con la buccia a pezzi (2 cm)
- 100 g di pomodori datterino a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di aglio in polvere
- 2 cucchiaini di prezzemolo fresco tritato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Carbohydrates
- 75.6 g
- Fat
- 21.8 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Friarielli e salsiccia
50 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Fusilli e melanzane
25min
Ciambotta
1 Std.
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Penne melanzane e menta
50 Min
Contorno di friggitelli
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min