Riso, verze e luganega
TM6 TM5 TM31

Riso, verze e luganega

4.3 (93 ratings)

Ingredients

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di burro (optional)
  • 50 g di Grana Padano grattugiato (optional)

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2717.5 kJ / 649.5 kcal
Protein
25.2 g
Carbohydrates
70.6 g
Fat
29 g
Saturated Fat
10.2 g
Fibre
3.9 g
Sodium
802.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes