Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
or 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Biscuits aux canneberges et aux amandes (métrique)
1 Std. 20 Min
Chutney de poires
55min
Fond de légumes
45 min
Chutney de canneberges
1 godz.
Tourte au chocolat-moka
4h 30min
Chutney de canneberge au romarin
45 min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Pao de Alho (Pita Croustillant) Paul (Métrique)
35 min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Nenhuma avaliação
Pesto persan
10 Min
Pain au vin rouge et aux noix
15hod. 30min
Lemon curd sans beurre
20 min