Compatible versions
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Mousse di baccalà e avocado
30min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Crema di ceci con vongole
40min
Crema di patate con polpo
1h
Riso basmati mango e gamberi
45min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Salsa guacamole
10 min
Guacamole Tex-Mex
5min