Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di coniglio o di pollo
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optional)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Carbohydrates
- 4.4 g
- Fat
- 40.8 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crostini con fegatini di pollo
40 分钟
Paté di fegatini
30 Min
Salsa al cren
120h 10min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Lampredotto
1小时 20 分钟
Pacchetti di tacchino con friggione
1 Std. 30 Min
Gelatina di mele
2hod. 40min
Trippa alla parmigiana
1小时 20 分钟
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Trippa all'empolese
1h 15min
Giardiniera sott'aceto
721ч. 25 мин.