Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Seppie in zimino
40 min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 Min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Carciofi alla romana
50 min
Piselli al prosciutto
20min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi trifolati
30 min
Melanzane trifolate
40 min