Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Carciofi trifolati
30 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 Min
Contorno di funghi cremosi
35 Min