Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Milch
- 20 g Kakao
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 30 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 120 g Kirschkonfitüre
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Kirschwasser (optional)
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2731 kJ / 652 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 5 g
Alternative recipes
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Schokoladen-Baiser-Auflauf
1 godz.
Germknödel
1 godz.
Birne-Helene-Germknödel
2h
Nudel-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Süße Beerenlasagne
1hod. 5min
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30 min
Kirschlasagne
45 min
Grießknöderl mit Nougatfülle
3 Std. 40 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Kirschenmichel
1 godz.
Schokoladen-Milchreis
1 godz.