Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
60
g Pecannüsse
or 60 g Walnüsse - 250 g Magertopfen
- 250 g Naturjoghurt
- 4 TL Vanillezucker
- 1 Prise Tonkabohne, gerieben (optional)
- 400 g Marillen, halbiert, entsteint
-
1
EL Ahornsirup, etwas mehr zum Beträufeln
or 1 EL Honig, etwas mehr zum Beträufeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 284 mg
In Collections
Alternative recipes
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15min
Schneller Beerenstrudel
50 Min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Weißes Topfen-Mousse
1 godz. 10 min
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30 min
Marillenröster
30 min
Himbeerpudding
35min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Marilleneis
15min
Kräutertopfen
15min