Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 5.5 g
- Fat
- 6.6 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 588.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Fisolengulasch
1h 10 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Omas Apfelkompott
20 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Erdäpfelsalat
1h
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min