Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 5.5 g
- Fat
- 6.6 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 588.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz.
Staubzucker
5 min
Semmelbrösel
5 min
Krautfleckerl
40min
Kräutertopfen
15min
Omas Apfelkompott
20min
Fisolengulasch
1h 10min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Zwetschkenröster
1h 30min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Eiaufstrich mit Topfen
10min