Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Ei
- 100 g Cheddar, in Stücken
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen und Ausstechen
- 1 Pck. Backpulver
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 170 g Milch
- 90 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Wasser
- Chiliflocken zum Bestreuen
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 Radicchio, klein, Blätter grob zerzupft
- 40 Scheiben Salami, dünn
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 700 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20 min.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Käse-Kräcker
1 Std.
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Persischer Ofentoast
25 Min
Fleisch-Erdnuss-Taschen
1h 25min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 Std.
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Scones mit Camembert und Trauben
40 Min
Tiramisu-Eis
8h