Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pastella per fritti
1 Std.
Cullurielli cosentini
4h 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Ravioli lucani
1 Std.
Blinis al pepe con crema di carciofi
1 Std.
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min
Friggitelli ripieni in pastella
45 Min
Carciofi ripieni
50 Min