Baccalà fritto in pastella
TM31 TM5 TM6

Baccalà fritto in pastella

4.3 (9 ratings)

Ingredients

Pastella

  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di pistilli di zafferano
  • 150 g di birra fredda
  • 210 - 230 g di farina
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 1 pizzico di sale

Frittura

  • 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
  • 300 g di olio di oliva
  • 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1171 kJ / 280 kcal
Protein
28.3 g
Carbohydrates
28.2 g
Fat
5.4 g
Fibre
1.4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes