Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Pastiera napoletana
15h
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Pastella per fritti
1 Std.
Trippa alla trasteverina
45min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Chiacchiere
1h 35 min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min