Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 300 g di biscotti al cacao
- 150 g di burro morbido
Crema al caffè
- 40 g di caffè espresso freddo (2 tazzine)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) non zuccherata
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- crema gianduia q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 45.2 g
- Fat
- 35.8 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Cheesecake al cocco
4 godz. 30 min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 Min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3 Std. 30 Min
Torta dacquoise al pistacchio
50 Min
Mug cake al whiskey e caffè
20 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 godz.
Torta ricotta e pistacchio
8h