Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 2.9 g
- Fat
- 193.3 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Maionese
10 min
Dado di carne
45min
Burro
40min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Burro al tonno
1h 20 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Paté ai due salmoni
1h
Salsa belga
No ratings
Bon bon con liquore all'arancia
2 godz. 20 min
Burro mediterraneo
5h 20 min
Castagne al Rum
1440h 40min