Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Carbohydrates
- 67.5 g
- Fat
- 23.7 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Piadina romagnola
15 Min
Maccheroni alla chitarra
50 min
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi di patate
1h 30min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1óra 50p
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 godz.
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min