Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schlagobers
- 150 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Türkisches Fladenbrot
2j 10 menit
Orient-Fladenbrote
1j
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45 min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45 min
Nuss-Honig-Schoko-Aufstrich
10 min
Fenchelzöpfe
3sa
Buchweizen-Knabberstangen
2j
Dille und Feta Fladenbrot
1j 20 menit
Roggenfladenbrot
2j 10 menit
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Ajvar
1j