Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 3 Eier, getrennt
- 25 g Speisestärke
- 200 g Magerquark, gut abgetropft
- Wasser, heiß
- Puderzucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 754 kJ / 180 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Zitronensoufflé
45 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Mandel-Soufflés mit Himbeersauce
50min
Seezungenröllchen
50min
Joghurt-Beeren-Terrine
10 godz. 30 min
Quarkcreme mit Orange
2h
Pistazien-Cheesecakes mit Mango
2h 30min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8小时 20 分钟
Chiapudding mit Zitronencreme und Beerencoulis
3h 40min
Erdbeer-Zitronen-Mousse
8h 15min